14 dages returret
Hurtig levering
Autoriseret forhandler
Gratis fragt fra 400-,

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Kirk-Thomsen Smykker og Ure
Kræmmergade 1, 6800 Varde 

Email: info@smykkerogure.dk
Tlf.: 75220291
CVR: 58035211

 

Om Click and Collect
Bestil på nettet - hent og køb i butikken - med fuld service!
På denne webside kan du i ro og mag - og når det passer dig tage et smugkig på de nogle af de mærker vi fører i butikken. Hvis allerede her vælger et bestemt ur, kan du bestille det via denne webside. Så er det bestilt, og du får en e-mail med en bekræftelse på din bestilling. Tre hverdage senere kan du komme ind til os og købe/hente uret. Endnu en fordel er at du med det samme kan få tilpasset evt. lænke på uret - og få en kort instruktion i brugen. Nemt, sikkert og enkelt.

Betaling

Der kan betales i webshoppen med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visacard, Mastercard. Der opkræves ingen form for kortgebyr.

Levering

Levering sker med Postnord og varen vil blive leveret i løbet af 2-5 dage. Køb til og med 400 kr koster fra 39 kr.
Ved køb over 400 kr er levering gratis. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@smykkerogure.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Bemærk at du fraskriver dig 14 dages fortrydelsesret når du vælger at få graveret et emne, ligeledes kan det heller ikke byttes.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal returneres i sin original emballage ellers vil det blive betragtet som en værdiforringelse. Du skal selv betale for returforsendelsen af varen og du bærer risikoen for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Kirk-Thomsen Smykker og Ure
Kræmmergade 1, 
6800 Varde 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Kirk-Thomsen Smykker og Ure
Kræmmergade 1
6800 Varde 
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Kirk-Thomsen Smykker og Ure og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.smykkerogure.dk er Ulrich Christensen

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Kirk-Thomsen Smykker og Ure, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@smykkerogure.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på email: info@smykkerogure.dk eller tlf. 75220291. 

Du skal vide at hvis vi mod forventning ikke skulle kunne finde en løsning sammen har du som forbruger adgang til at klage over en vare eller tjenesteydelse som kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du har mulighed for at indsende en klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus."

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08.01.2020